Domorela: Presentació_____________________________________________

Domorela és una nova eina de gestió per instal·lacions domòtiques (comercials i residencials) i immòtiques (edificis inteligents). Permet monitoritzar i accionar els diferents dispositius d'una instal·lació, emmagatzemant en sèries històriques les dades adquirides. Totes aquestes funcionalitats condueixen, en primer lloc, a l'estalvi energètic i també al confort dels usuaris.

 

 

Domorela s'ha concebut des de la perspectiva professional en la gestió de xarxes de dades, incorpora funcionalitats avançades per administradors i bàsiques per als usuaris de la instal·lació. Publica una Interface Web d'Usuari segura (SSL), accesible des de qualsevol dispositiu que incorpori un navegador web compatible: PC d'escriptori, PC portàtil, tabletes, telèfons intel·ligents, TV intel·ligents, sense la necessitat d'instal·lar cap aplicació específica.

 

 

 

 

Domorela és fàcilment escalable i es pot desplegar com un dispositiu amb funcionalitats completes dins d'una instal·lació residencial, fins a una gran instal·lació distribuida per un edifici, passant per instal·lacions de tamany mitjà en oficines, comerços i hotels.

Domorela no precisa de connexió a Internet per oferir totes les seves funcionalitats, proporcionant així privacitat als usuaris. Per mantenir aquesta privacitat, Domorela permet l'accés des de qualsevol lloc als usuaris, de forma directa i segura, és a dir, sense cap necessitat d'haver-se de subscriure a cap núvol.

 

________________________________________________